Saturday, June 23, 2012

Lelaki berjaga 11 malam demi Euro mati

salam...hye nee...u ollz nampak tak title kat atas tuh...i dapat story ni dekat blog Ituini...big applause to him..coz ade good story ney...clap...clap..clap...~~ !


tanpa buang mase lagi..i tahu..u ollz mesti tak saba..saba  nak tahu story nie...after read this story/news..sure korang semua akan tido malam...pelik betol laa...bukan tak ade ulangan game tu...=,= ooww well...i'm not kaki bola..so it's easy for me to say it right...yeah!! big apologizes from me :)





Gara-gara menonton perlawanan bola sepak Euro 2012 secara melampau, seorang lelaki mati selepas berjaga berterusan selama 11 malam, lapor media semalam. 

Penyokong England dan Perancis, Jiang Xiaoshan, menahan dirinya daripada terlelap bagi mengelak terlepas aksi setiap perlawanan bola sepak yang berlangsung ketika ini. Menurut media, Jiang mati akibat letih melampau. 

Disebabkan perbezaan masa, Jiang dilaporkan berjaga setiap malam bersama rakan-rakan sebelum pergi bekerja keesokan hari.

Selepas perlawanan Ireland menentang Itali, Sina.com melaporkan, Jiang pulang ke rumahnya di Changsha kira-kira jam 5 pagi. “Dia kemudian mandi, tertidur dan tidak membuka matanya langsung selepas itu,” lapor Sina.com.

Rakan Jiang berkata, kematian itu mengejutkan kerana setahu mereka, Jiang “agak sihat” dan aktif bermain bola sepak mewakili universitinya beberapa tahun lalu. 
Namun, sumber lain berkata, kesan pengambilan alkohol dan rokok, bercampur faktor keletihan kerana berjaga menyebabkan sistem imunisasi Jiang lemah.[sumber]

p/s:: dasyat gila doe !! (*.*')

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin