Monday, June 25, 2012

Make up tutorial

hye nee...how are you ?? okea intro failed..maafkan saya...:D


okay bile semua orang sibuk nak update entry pasal tutorial...tutorial sana..tutorial sini..so..i pun jadi jelez and lupe pasal ape yg dah i decide...lol ! i pun nak buat satu tuto..pasal ape ? make up tuto...! percaya atau tak..i still nak buat jugak...tak laa hebat mane but boleh laa...ianya simple..korang boleh buat pergi jalan sama kawan kawan..boyfiee u ollz..family..pergi kelas...jangan sekali apply makeup tips nie or for sure u ollz akan di kutuk habis habisan...believe me....


but..but..i tak buat tuto dalam entry ney..since i tak ready lagi and it's kinda late at nite...tapi...i akan bagi pic makeup tuh...:P bajet cam hot jea kan...just nak share je..since ade orang yg bertanye kan kan kan ??





terserlah kepoyoan diri ku :D maaf ya !  


bajet jea kan semua pic kat atas ney..

well make up nie untuk anda yg nak mata nampak innocent...bluerkk...kalau macam cat eye tuh da selalu orang buat kan..so....that's why i apply makeup nie...hmph ! tak ade lah hebat mane kan ?? hee tapi nak share jugak...:) 

stay tuned okay !!

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin