Saturday, October 20, 2012

Morning Post

Mornink you ollz...assalamualaikum...ape nak cakap ea...i'm still have headache coz sleep late last nyte...thanx to college annual dinner yg habis lambat ! but it's okay~ bukan selalu pun kan ? ow ya ! anda ape kabar ? chewah ! skema words from budak x brape nak skema..tapi kan skema itu bagus..bak kate abangraja...skema can lead to success..so tak salah nak jadi skema..sekali sekale right ?

okay ? ape yang menyebabkan i nak update post pagi-pagi buta ney ? okay tak de laa pagi sangat but still 9am tu boleh di category kan sebagai pagi jugak laa kan ? okay straight to jawapan kenape ter niat nak post pagi-2 nie..jawapan nye...SAJE jea...suke aty laa na post pukul brape ? anda kesa ? saye tak ! (noktah)

last week adelah week yg paling membebankan *okay eyla every week adelah week yg paling membebankan bg kau*  okay-2 ~ last week ape yg jadik ea ? oow ~ MUET SPEAKING ! nak tahu tak ? even though kite nie pandai cakap bahase inggeris sama ada boleh bercakap dengan lancar, separuh lancar or ga ga ga gap habis ! bile da sampai time kena cakap proper english language...nak tahu tak ? it's sucks !! soalan tak susa..tapi bila otak kepala hangpa tengah blank then dia dok tanya pasai general knowledge...hangpa konpem-2 akan jdik (........) tak tao nak kata apa hang tao dak ? okay hari laen tak de laa mencabar sangat juz tak cukup tido jea..lol lol ~

oww di kesempatan ini..i nak share laa jugak beberapa gambar semalam..tak de laa banyak mane..it's not like i'm gonna take pictures with everybody in that ballroom..ooww by the way..credit sikit dekat Hattern Hotel Ballroom..thanx because ballroom anda sangat laa cantik and grand gitu ~ okay..time to share some pictures..okay pictures nie kalo anda pergi kat fb i pun ade...so and so and so..pandai-pandai sendiri laa ye...:DD







itula xbanyak pun kan kan ? ape yang ade kat sini..itu laa ade kat facebook...:) hee~

okay till next time..biase laa org busy...sabtu pun ade claz kan ? choww~ salam :)

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin