Tuesday, November 27, 2012

kebingungan ~

assalamualaikum warga bloggers...dah berape hari tak update blog..tetibe rase macam nak update something..kalau boleh nak tulis 'k' sahaja..ya..sangat pemalas..pemalas yang boleh dikategorikan sebagai pemalas level 100++

intro failed. macam biase.!

nak tanye lah..siape ade twitter...seperti biasa..trend berubah mengikut masa..dari myspace pergi ke friendster pergi ke facebook pergi ke twitter.. yup dekat twitter nie kite boleh nampak di satu sudut tak berape na terpencil..ruangan 'TREND' ! space nie fungsi nye macam ape topic hot yang dibualkan di twitter...

sebagai contoh shout awards hari tu aksi membaling sampah ke artis luar hangat kat twitter, ade yang sebok mintak maaf, sebok mengapi-apikan lagi..u know...manusia mane boleh terlepas dari sifat memalukan tu kan ? pape nye..aku bukan laa kaki twitter, *facebook pun bukan* tapi dari ape yang aku perhatikan antara cara-cara mudah untuk menjadik hot kemudian masuk dalam ruangan TREND then mendapat follower kalah artis ialah...

sign up twitter - guna nama plg top & hot pernah korang dengar..contoh 'jenah siam' - letak gambar hot serta seksi senang cerita bukan gambar sebenar - then maki parents korank atau cakap tak ade dara atau nak bunuh diri..sebab nak bunuh diri tu mesti laa sebab yang paling bodoh - then post...confirm tak sampai satu hari okay satu hari nampak impossible satu hari setengah laa..bagi can...followers akan 100 k++ konfirm...~~ sangat mujarab..dah di amalkan oleh pelbagai jenis orang ! dan dalam mase yang same nama anda akan naik menjadi TREND..

okay !! otak dah tak boleh nak generate coz jam lappy menunjukkan pukul 4 pm...kenape jam lappy nak harapkan jam dinding...err...3 pagi waktu sekarang nie...hampeh ~~ so out dulu..chow ~~

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin