Sunday, December 23, 2012

berakhirnya sebuah cinta

assalamualaikum...apa kabar uolls...arggghh ! jadah apa nak tulis pagi-pagi buta nie...papehal pun title post sangat tak boleh blah okay... berakhirnya sebuah cinta..aku macam dapat agak je ape yang ada dalam kepala uolls...

'' ehh fomfuan pergi tidoq laa...kalut nak update pagi-pagi buta...blog hang bukan feymes pun...''
'' apa lagi laa minah nie nak merepek..''
''dia nie burung hantu ke...''

ooow bercakap tentang burung hantu.. aku ada gambaq spesel special nak bagi kat hangpa semua..sat noh..nak upload bukan main kura-kura menyamar jadik siput..cliche kan ayat tu...*btw cliche tu apa ea*





ya nampak tak dalam bulatan merah tu...apa yang anda nampak..ya~ an owl...aku dapat tangkap burung nie time nak ambil barang kat kolej aku...dalam hati time tu...
'' haha aku dapat tengok burung hantu live dude...live hahaha bangga tak ingat...'

 okay itu tipu...
hanya mampu cakap...

''mama..burung hantu..eii takut nye..ehh tu bilik apa..gelap je...tak pernah nampak pun...'' ikhlas dan jujur...

ya jadah apa kan time cuti-cuti baru nak visit kolej then ambil barang...aku memang suka kacau akak and pakcik pengurusan asrama time cuti haha sorry..okay berbalik pada isu burung td tu...seriously kami *mak aku and ofcourse aku* jalan pergi ke office nak cari pakcik pengurusan asrama tu lewr.. tapi beliau tak de..pergi makan kata akak reptiosanist *arrggg aku tak reti eje* the suddenly my mom said to me...''eh along kain buruk apa tu..'' then kami totally surprise it's not kain buruk but burung hantu..jeng..jeng..jeng..seram tak..seram tak...? apa tak seram langsung...heartless people...out from my sight now !! btw sorry coz image agak tak jelez jelas..due to pakai kamera murah..hewhewhew..serious ! and my college is KPM Ayer Molek, Melaka..okay fine..kolej dah upgrade jadik zoo sementara...kiffing kidding...ahaa~ kena saman aku lepaz nie..okay kidding lagi...this is just informartion from me okay...

berbalik kepada title post td...jadah..cerita panjang lebaq..rupa-rupanya belum masuk main story...gampang weyh ! ehem-ehem..okay sila lihat gambang dibawah...

yaa...cinta antara kami..sudah pun berakhir pada..err bila ea..lupa laa...tengok gambaq macam sweet kan..?? err sweet kea...jadah ! okay malas nak cerita panjang lagi..cinta memang cukup sampai disini...~ okay ! mental disorder seketika....okay nytez uolls...

p/s: by the way..kesian burung hantu tu..my mom panggil beliau kain buruk..and perasan tak cerita pasal burung hantu lagi banyak compare to cerita sedih pedih medih aku tu kan..tak kena dengan title post...-,- sepatutnya aku letak...''kisah sedih seekor burung hantu dipanggil kain buruk..'' err..title tu agak...=.= okay i'm gonna shoot myself if i do wrote that title...

berita terkini : persatuan burung hantu sedunia membuat mogok tak nak jadi burung hantu hanya kerana seekor burung hantu telah di panggil kain buruk...semata-mata !

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin