Monday, December 31, 2012

CRAZY about them !

assalamualaikum..morning entry from me..yeah !! almost new year..is it wonderful..next year a.k.a tomorrow aku akan berginjal ber ginjak 21 tahun...21 tahun weh aku dah hidup...syukur sangat-sangat coz atleast aku still hidup and mampu bernafas sampai hari nie..okayy..walaupun besok new year but still aku tetap kena kerja..kerja is kerja..cuti is cuti...walaupun ramai tak datang..but aku dengan semangat nya datang kerja...*actually tak de pilihan kena datang jugak..no choice u know...:'D *

okay habis ! nampak tak title post tu..okayy tak nampak sudah ! malas layan ! mesti korang terpikir...

''crazy...? jadah ape kau nie doh..! ''
''kau gila..ada aku kesa...''

okayy punchline tak dapat dijana kerana tak dapat sarapan..ade ke dorang tutup cafe...cilake ! *lari topik lagi*

aku crazy dekat..mereka...

TeenTop...

 crazy kat dorang satu benda...crazy kat 'boyfriend' aku nie pun satu benda lagi...

NIEL...

tak de lah ensem and ohsem macam 'boyprengg' uolls but aku suka..suka..love..like..saranghae, wo ai nee dan segala macam bahasa yang mampu gambaq kan yg aku minat gila kat mamat sekoq nie...dia dance...best gila weh..terpukau sekejap..okayy fine dia lahir 1994...jap..kalau ikut umoq antarabangsa dia nie kira-kira 18 tahun camtu lah..kalau base on KOREAN AGE..he's 19...okayy tak jauh beza...so takpe lah kan...hik hok...*ayy..ape yang takpe tu ha...?*

okayy jap nak bagi bio..aku tahu banyak blog and website dah bagi bio budak nie..tapi aku tak kira..nak bagi jugak..peduli ape aku kan...??
Stage Name: Niel
Birth Name: Ahn Daniel
Position: Main Vocalist
Date of Birth: August 16, 1994
Height: 178 cm
Blood Type: A
Ideal type:
“I like someone who’s nice and good-tempered.”
Idol crush: Nam Sangmi
Fansclub name: EmotioNiels
Other: * Known as the “Emotional Vocals”
* His hobby is listening to music
* He loves to play soccer
* For his audition, he sung SHINee’s “Replay” and danced to Black Eyed Peas “Boom Boom Pow”
* Attending Heungjin High School

Ramdom Fact
  • Role model is Michael Jackson
  • Is the middle child of three boys.
  • Sang Replay by SHINee at his audition.
  • Is said to look like SHINee’s Taemin.
  • Chose a fish as the animal he resembles because of his lips.
  • Was teased for having foreign looks/big lips but is thankful that now it helps fans remember him.
  • Used to play soccer; previous dream was to be a famous soccer player.
  • Was a child actor and starred in ‘My 11th Mother’ the film and the drama ‘Children’s Chorus.’
  • Likes singer Nam Sang Mi and wishes to meet her.
  • His first impression of L.Joe was that he was a cold person.
  • Wants to try acting and variety in the future.
  • Favourite colour is red.
  • Favourite food is meat.

okayy..aku tak puas lagi tempek gambaq budak nie...jap noh !








okayy habis...nanti-nanti lah aku tempek gambaq budak nie lagi..abang kacak dah marah aku tak buat kerja...annoying ouh ! =.=''

Niel ! Saranghae ! hik hok...! *okay sempat*

p/s : aku tahu lah dah nak new year tapi jadah ape semua wifey and hubby kat pakat-pakat bawak anak kat office nie..=.='' 

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin