Friday, December 21, 2012

Entry Bergambaq (SAHAJA)

yaaa~ assalamualaikum yes lagi sekali...yes...yes..yes...*motip -,-''*

da lah..hari tu aku ada cakap kan nak update satu entry bergambau ! nah ! entry bergambau satu..leh kerana waktu update dah masuk hari jumaat..21.12.2012...dengan badan penat and kekenyangan makan kat medan sungai ramal...to abang kedai tomyam...kuey teow tomyam abang memang sedap..thank god abang handsome...layak sangat lah ! couple jom ! aha kidding ! boo ! entry boring ! since entry nie bakal menjadi entry paling boring abad ini...so better aku just terus post jea lah gambau-gambau tersebut..

ya ! *lagi sekali* kalau anda tertanya-tanya...

'' awat baju lain-lain...''
''batak kamera doe minah nie...''
''control ayu...''
''lawa noh awex ney.....'' *puhaha berangan sat..

well ini gambau untuk one week punya...aku kumpul kan just post dalam satu entry je..jimat bukan..? yaa~ yaa ~ tak payah cakap saya memang pandai, bijak, cantik cun dan sebagai nya...ufufufu ~ berangan doh !

malas nak tulis panjang-panjang..bukan korang baca pun ! :P


jimat letrik ya uolls


muka tak rela bergambau !


ya ! saya gemok ! ada problem...meh belanja pergi london management sikit..kasi kurus !





both gambau with my omma !



adik nie dah kenapa ?? -,-



since hari pertama aku dah dapat chocolate..this is gift from my boss, Pn R bukan-nama-sebenaq ~



cup cake kenduri anak mak cik norizan...mak kepada kawan lame aku,mereka kembau ouh -,-''

pardon me with all photo quality...pakai fon kamera ja..tak mampu beli kamere untuk-orang-kaya nie...! kbai !

p/s: next time nak buat video entry pulak lah !

THANX COZ SUDI BACA :p

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin