Wednesday, December 12, 2012

Entry Mengarut

salam...nampak tak malas nye tu..okay fine ! Assalamualaikum kamak-kanak sekalian..okay post hari nie di buat atas alasan tak ada keje dekat tempat praktikal okay wadafak bukan..! tipu hang tak dak kerja..okay firstly aku memang tak tipu..semua kerja yang akak-akak pembantu akauntan nie tak bole buat semua nya aku dah buat..kira nya..aku punya jawatan nie adalah budak praktikal a.k.a pembantu kepada pembantu akauntan..wah ! gitu..kepoyosan ter serlah...boo la boo la..

***************************

okay...ingat tak dialog nie...''bapak membesarkan sazali secara membazir *memkhinzir buta sahaja...'' - Jozan MLM 2 ..okay ini tak ada apa-apa kene mengena dengan apa yang aku nak tulis sat lagi...okay-2 aku teringin nak buat entry yang kite dok taip tanpe menekan backspace..ala yang kalo ada mistake kite biar kan je 2..paham tak..paham tak..paham laa ea..:P

*****************
okay start...aku tak tahu na tulis pa...tibai jaa boel ish bole ? okay oa ish apa pengalanma i mean pengalaman time practikal nie..well as usi usual akak-2 bos sume sporting..keje manyak sbah sngat..happy ? dak jugak..penat..yalah...biar pun keja dduk saja...tapin tapi ta tahu mana datang rasa penat 2..maybe penat dok menaip, dok kira-kira account kah..i dont know..ehh macam tak dak mistake ja..hampeh ! well lectier *lecturer akun penah habaq...when u fo go for your practikal..awak akan jumpe dengan bermacam-2 jenis orang...time 2 blur gile babuntot sampai terasa na habaq balik kay *kat lecturer 2..''awat ada yang bentul *bentuk tiga segi ka pat segi ka..'' bengap bukan ? okay lepaih ja maksuk *masuk praktikal..dah thau *tahu da apa jenih orang yg lecturer aku dok habaq...pape jea laa...apa lagi nak cghta *ceghta cett...keyboard babun chegita..hampa ada idea tak...buat mase nie tak dak koet..coz macam tak save ja nak dok chegita plus ngumpoat *ngumpat kat sini..

okay sambung episode akan datang..chill...

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin