Wednesday, January 2, 2013

#001 : Happy 2013

assalamualaikum..yeay...happy 2013 uolls..hope tahun baru nie anda dan anda have a good spirit and good wish..kalau boleh jangan lah sama macam tahun lepas kalau nak sama jugak kasi twist sikit ayat tu...contoh..

tahun 2012 : nak jadi good student and good child
tahun 2013 be a good student who finish all homework and dengar cakap parents..

okay tak contoh tu..kalau tak okay buat contoh sendiri..malas nak layan !

since tahun baru..twitter background pun mesti baru kan ? nah !

macam dah obsessed sangat lah pulak kan -.-'

oow adakah aku terlalu melampau ? btw sesiape nak follow aku..dipersila kan jangan malu-malu..anda confirm akan di follow balik..cam cilake kan drama tu -,-'' nasib facebook tak boleh tukar background kalau tak confirm aku tukar punya..lalala~ my twitter account @eylasyakila aku dah siap bubuh link..jangan cakap tak jumpa noh..haha :D

okay..sempena tahun baru meh aku nak share azam aku tahun nie, mana lah tahu sama dengan azam uolls kita boleh pakat tanam azam sama-sama..kasi subur azam tu sampai jadik pokok balak kan ?

azam tahun baru saya aku:
  • maybe i need to act more mature since i'm already 21 y.o - my bro always said to ' eh umoq dah 20 tp perangai cm kanak-kanak''
  • solat lima waktu *aku paling liat nak bangun solat subuh padahal solat subuh yang bantu kita buka pintu rezeki..kan ? =.='*
  • be a good daughter and sister to my parent and siblings
  • be a loyal lover *still looking for LOVE and if any*
  • update and promote my blog more -,-
  • kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi *ehh ?*
tak payah banyak banyak bukan boleh tunai pun semua tu..so apa wishlist korang semua..if you dont mind ? pakat-pakat lah share... :'D

tu je kot nak update *yawning* okayy time too sleep uolls..have a great day okay...bye !

p/s : sesiape nak ajak aku keluar hari nie..bosan ouh !!


2 comments:

  1. its okay .. at least ada .. hehe .. macam saya , takde pon :')

    ReplyDelete
  2. hahaha yeke kak ?? tak kan lah !!! :D

    ReplyDelete

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin