Friday, December 14, 2012

Not Feymes Amos

assalamualaikum.....(noktah 10000x)

boo...intro failed..yaa...since its friday..malas nak buat intro..motip..tidak diketahui...since i ada kat ofiz..ya...mesti ramai tertanya-2..

'hang tak dak keja lain ka...''

memang tak dak..tak tahu nak buat apa dah..tadi bos suruh buat pelarasan dengan kak pembantu akauntan..tapi tak dak pun..so aku decide..better update blog yang tak feymes lagi amos nie...ya..kadang-2 jelez jugak bile tengok severel blog yang ada follower samapi beribu-raban nie..bile lagi nak dapat follower macam tu kan kan ?? but apa boleh buat...aku tulis blog bcoz it's my passion...i really like too write bukan hanya mengejar ke'fofular'itian...hidup mesti ikhlas...*ayat kau jiwang macam novel cinta eyla*

niat di hati nak tulis panjang...panjang..panjang (1000x) but bile tibe-2 bos berdehem kat belakang...

'buat keja laa cik adik...''
'baik puan....(-.-)

kantoi...! wadefak -.-'' lantas entry nie berakhir di sini saja...

lantas..wabilahitaufiqwalhidayah assalamualaikumwarahmatullahhiwabarukatu...

panjang bukan...haha alim kejap...:P

bersambung. . .

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin