Monday, December 24, 2012

TomYam dan Minyak Wangi 2

assalamualaikum...okay kesinambungan dari entry Minyak Wangi dan Tom Yam tadi..

kisah nie bertempat di rumah jam 7 malam sebelum maghrib...seorang gadis bercerita kepada adik-adik nya tentang kejadian menimpa beliau...ooww bagi yang tak tahu jadah ape yang menimpa betine gadis tu..usha sini

versi kakak : eh uolls tahu tak..this morning along kena sakit perot yang tahap lakhanat punya sakit sampai 6 kali berulang kali p toilet...sampai kali 6..along masuk toilet bau tomyam..perghh semerbak..takot punya pasai...langsung cancel hajat duduk tempat diam-diam....

mereka gelak dengan ikhlas dan jujur...bukan main panjang si kakak bercerita...kemudian si adik 2 keluar tanya ape jadah yang digelak kan...di ikuti oleh si Ayah

versi si adik 1 : papa tahu tak along tadi time dekat toilet office dia, dia bau tomyam...along terpikir ade orang tercirit keluaq cili, bawang, carrot, ayam seketul-seketul keluaq..eiii ~

versi si ayah : mama tahu tak along cerita apa tadi tadi along dekat office..masa nak pergi toilet kan dia ada bau TomYam...lepas tu dia terpikir ada orang tercirit Tomyam makan semalam, dengan kuah merah *ala kuah tomyam kan warna merah* carrot, cili,bawang, ayam seketul dan...bla..bla..bla *some words need to be deleted due to sensitive issue*

ya nampak tak kelainan dengan original story tadi...yaaa.....bahan diatas tidak boleh dibuat sumber primer atau sumber sekunder kerana terdapat aksi kekotoran disitu...mohon jangan di apply dirumah...rumah encik kamal tak ape...puhaha ! macam tak sampai je punchline tersebut..okay ! cilake !

30 minutes kemudian...

si mak : siape nak makan, makan...siapa tak nak makan pun makan...*adat family kami buat ayat indah camtu*
 si adik : mama masak ape malam nie...
si mak : TOMYAM...*tersenyum ikhlas*
kami : pending dan buffering cam broadband time dah capai limit...malah kalah broadband tersebut yang menyebabkan broadband tersebut malu untuk menjadik broadband...

tu jea...thank you sebab baca entry yang tak sampai punchline nie..kbye !


No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin