Tuesday, January 15, 2013

#009 Gambar Lama

assalamualaikum...sebab dah lame tak produce entry tibe-tibe otak jadik crammed...nak buat intro pun dah susah...oow by the way...my sis bukak cerita  Glee 3..aku bukan ape..sorry Glee Fans...frankly say i hate this drama..sorry...okay bukan tu yang saya nak cerita hari nie..okay kalau uolls perasan terdapat pengunaan 'saya' di perkataan sebelum nie..apakah..? =.='' oow boleh tak wish my idol good luck for tomorrow performance... #goodluckTEENTOP #GDA2103

oow btw..aku ada lah bukak album lama dalam lappy nie...tak de la lame mane..time aku Sem 4...zaman remaja ku muahaha !! nak tengok..? tak de la purrrrfect mane..or cantek..or ohsem macam orang lain but boleh la tahan...muehaha enjoy !





sorry image blur =.=''


i'm really-really sorry for that monstrous look !

gile putih...sumpah tak edit !!

air nie sumpah tak sedap..langsung !

p/s : masih berhutang video call dengan uoll...sorry uoll tak de masa lah...=.=''

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin