Wednesday, January 16, 2013

#012 New Blogger in Town

assalamualaikum (satu mukadimah yang sangat baik sebelum start mencarut melakukan sesuatu ye...:D

ye..ye..aku tahu blog nie sarat dengan ilmu yang sangat sangat bermakna malah boleh jadi bahan rujukan nulis essay bahasa melayu sekolah menengah..*nampak aku tipu..okay baik jangan or ur exam will failed..confirm* since tak de kerja diberikan dengan bos-bos pergi mane ntah...so kite ambil kesempatan hapdate blog la ye..*takde pilihan coz facebook and twitter kena block*

papehal pun aku kena siapkan jugak entry nie b4 semua bos balik..kalau tak confirm bertambah lagi satu draft aku...dah tak nak membebel lebih-lebih..nie aku nak introduce new fish blogger in town...Nisha's Bloggie...ya nama seperti blog kanak-kanak ribena bukan...? she's my sister...bukan adik hangkat but adik kandung...ala adik kandung...adik yg keluar dari perut ibu aku..paham tak ? kalau tak paham..lantak hang...malas nak terang benda general nie..budak zaman sekarang nie ngade-ngade semua nak kena suap bulat-bulat...=.=''

nah aku nak bagi sedikit introdaksen ikhlas di copy dari blog beliau sendiri..ahaks ! *cam gampang je gelak cenggitu*


*nisha yang pakai tudung warne kuning taik oren tu*

Hai *lambai-lambai* ! Macam orang cakap ' Tak kenal maka tak cinta ' ( tak payah nk cinta sangatlah --') So , firstly panggil je Nisha ,Eh bukan ! bukan saya bukan Najwa Latif ! haha . Ramai dah cakap muka kami sama tapi saya Nisha bukan Najwa ! ( ayat macam nak bagi makan kaki je kan ? ) :p Im going to be 19 on this 12 June 2013 . Saya anak jati Kuala Lumpur , anak angkat Pulau Pinang , anak emas Perak serta anak kandung kepada Kamarul Baharin dan Rohayu ( anak sendiri je belum ada lagi :D ) . Saya adalah student Engineering di UIA Petalingjaya yang paling sopan * muntah hijau * . Im still new here so I'll accept any of your positive comments . The best things about my blog is no harsh words used InsyaAllah , kalau ada harap ditegur . Well , enjoy then :)

yes...walaupun dia adik aku but penggunaan tatabahasa dalam blog beliau sangat berbeda dengan aku..sangat sopan bahasa nya..dan menggunakan medium penyampai dgn panggilan 'Nisha'..sopan bukan...tapi hakikat nya..in real life..aku lebih sopan muehehehe ~~

papehal pun pergi lah singgah blog beliau..dia dah lama dalam blogging world but tak active..in fact tu blog ke-dua beliau...aku ? lebih 3 kali rasa nya re-new blog..muhahaha :DD 

okay siap satu entry..tak boleh lama-lama coz staff kat unit rotate aku nie..*administration* semua mulut cam cilake..langsung tak boleh tengok orang senang..ade je menda nak di jadikan bahan untuk kondem orang lain...kalau uolls nak tahu *sinsing lengan baju gaya cik bedah nak start ngumpat* aku dengaq citer staff-staff unit lain dok citer lah kan..kak Fadz bukan-nama-sebenaq mohon pindah ke Jabatan K semata-mata tak tahan dgn Makcik F bukan-nama-sebenaq yg suka dok canang citer Kak Fadz nie kat orang lain...sampai nangis-nangis kak fadz bukan-nama-sebenaq nie..puaka tak puaka mulut makcik nie...hikhok (-..-) nak citer lebih-lebih pun tak boleh coz ini bukan blog gossip..so jangan nak tanya aku seolah-olah aku nie paparazi okay..okay..paham? 

''paham......'makcik paparazi'

bagus uolls nie..what...paparazi...okay... gampang !

dah la..malas nak layan uolls...kalau layan confirm boleh buat karangan bergambaq...k bubye...!

p/s: tgh carik idea ape nak cakap dalam video entry tu nanti...main gitar okay tak ???

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin