Thursday, January 17, 2013

#014 Welcome to the School

hye uolls...entry kedua hari nie dan entry ke 14 tahun ini with no draft in my post list..bukan kah ianya satu kemajuan...by means aku tak mempunyai lagi satu kerja tertunggak..kerja tertunggak sangat-sangat lah tidak baik ye murid-murid *gaya seorang teacher memakai spek mata memberi kata-kata pujangga kepada murid-muridnya* oow by the way i just got the 'Assalamualaikum' sign on top of my post...nice huh ? ya ! ya ! ramai da buat but still aku jakun tengok mende alah tu !!

okay tutup intro cam haram tu...*okay...now aku nak buat auto publish..jadik or tak kita cuba je..*

let get started with my post for this time..it's about School 2013...ala drama korea yang dok tayang kat KBS channel 391 kat astro tu..oow by the way..aku guna astro biase je..tak mampu pakai byond bagai..lagi pun..mahal *ikhlas* oow lupa..drama nie di siarkan only on Monday and Tuesday at 9.05 pm - 10.15 pm..one hour only..sob sob..cam tak puas je nengok bukan ? oow drama nie kalau tak silap ada 16 episode je...so far aku baru missed 4 episode..baru okay...baru... !


antara actor and actress yang involved dalam drama ni...ialah :

  • Jang Nara as Jung In-jae, homeroom teacher
  • Choi Daniel as Kang Se-chan, former top lecturer
  • Lee Jong-suk as Go Nam-soon[17]
  • Park Se-young as Song Ha-kyung
  • Kim Woo-bin as Park Heung-soo
  • Ryu Hyoyoung as Lee Kang-joo
  • Kwak Jung-wook as Oh Jung-ho
  • Choi Chang-yub as Kim Min-ki
  • Kim Young-choon as Byun Ki-duk
  • Kim Dong-suk as Kim Dong-suk
  • Jun Soo-jin as Gye Na-ri
  • Kim Chang-hwan as Han Young-woo
  • Lee Yi-kyung
  • Jung Yun-joo
  • Kim Dani

okay lebih kurang lah...next we go to the OST pulak...thank you to Darksmurfsub.com yang beri such a great info...gomawo !!

track list are :

4Minute - Welcome to the School (part 1)

Posted Image
J-min - Beautiful Days (part 2)


Posted Image
Kim Bo Kyung - 혼자라고 생각말기 (Don't Think You're Alone) (part 3)

dan penampilan khas....

PSY feat G-Dragon - 청개구리 (tree frog/blue frog) 

lagu-lagu kat atas nie semua nya ohsem-ohsem..best kot lagu dia...drama dia pun best...uolls patut watch this movie..tak lama pun one hour 2 day per week...sekejap je kan... :)

hope uolls enjoy okay..bubye...thanx for reading :)

p/s: credit also to 4shared.com and weblagu.com...nie antara dua website yg selalu aku korek malah godek kalau nak carik lagu..thanks uolls..uolls banyak membantu saya...  sayang both website nie...mmmuuaaahhhxx..*okay gedik* nyte !

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin