Friday, January 18, 2013

#017 Tutorial Jana pendapatan dengan Heartbeat

adalah penting bagi sesama umat islam bahawa telah masuk waktu zohor di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Kawasan-kawasan sewaktu dengan nya...eceh !!

sekian info ringkas dari aku, uolls should listen ! okay...!

okay..hari nie terdetik nak buat Tutorial...yes..improvement..bagus bukan...Heartbeat..aku rasa bukan benda baru...para-para blogger yg budiman...hearbeat nie lebih kurang cam nuffnang and churpchurp..yang jenis boleh jana duit punya...

nak cerita lebih pun tak leh jugak kan ? coz aku pun baru je.....join petang tadi ?? meh sini aku tunjuk kan cara-cara pendaftaran nye...simple pimple sahaja...

let's get started...

step 1 : click dekat banner kat sidebar aku tu..yelah nak pergi kat website tu lah... :D



step 2 : nanti dia keluar cam gambau kat bawah tu..so just ikot je arahan okay...


step 3 : dah tekan ? okay anda ohsem...next step is...macam biase..mesti la kena register dulu...so uolls click dekat tempat yang dibulatkan tu...


step 4 : dah click so proceed cam biasa...nanti dia akan suruh isi semua mende tu cam kat bawah nie ha...? jangan takut..isi je...then submit je...


step 5 : then nanti click dekat HB!Affiliate...


step 6 : then uolls click 'online application.



step 7 : then isi lah form tu ikot suke hati tok abah hang...


step 8 : okay done ? then click pulak dekat get code...


then uolls boleh lah pilih banner uoll tu nak vertical or horizontal or pape je lah *tak ikhlas update tutorial* senang je kan..so tak payah nak bersungut tak reti nak buat ke hape...tak nak dengar alasan tak munasabah itu...

oow by the way..aku ada reason why cam ikhlas tak ikhlas je update entry nie...reason ialah...aku tengah tengok MAHARAJALAWAK MEGA AKHIR...dengan ini...undi lah JOZAN...muehehe !

p/s : aku berjanji akan buat entry yang lebih ikhlas besok :D


No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin