Wednesday, January 2, 2013

#002 : CLUELESS dan LUAHAN HATI !!

assalamualaikum...belum terlambat nak cakap ''HAPPY NEW YEAR UOLLS DARI AKU EYLASYAKILA_KBAHARIN'' okay habis...!! okay berita pasal aku kena rotate unit tu semacam tak betol je..aku still kat unit yang sama hari nie..unit akaun..pada 2 jan 2013...but tukar tempat just for today..since kak zehan bukan-nama-sebenar nak guna komputer tempat sementara aku...everything okay except for..aha ! dah macam audit report..qualified 'except for' ! nampak tak perkaitan antara subject yg kite belajar dengan kehidupan seharian..annoying bukan ? ya aku tahu !! brbalik pada hal yang aku tak puas hati tadi...\KEYBOARD..ya ! nampak takj keslahan atau typo yang ada kat word aku..semua nya keyboard buat hal..ekcelli banyak lagi but lepas dah penat dok tekan ackspace damn this keyboard ! backspace banyak kali lalau lantak lah malas nah nak betol kan...

okay intro merepek dari aku..apa-apa pun..nampak tak tajuk atas tu...nampak tak..tak nampak sudah ! sinc hari nie baru 2 januari so kerja untuk aku tak de lah banyak mane..infact aku tak dapat task apa-apa lagi dari akak-akak pembantu akauntan nie..so just duduk diam-diam kalau ada task baru buat...that's it...malas nak tanya..kalau bolh aku nak rehat hari ganti boss aku yang EL *emergency leave* hari nie ! fullstop.. !

so since title aku 'clueless' so hari ni aku memang totally..100% clueless...dengan task takde, bos tak datang..tak tahu nak post entry ape..senang citer otak kosong !! blank !! *nampak tak aku buat tanda seru 2 kali itu bermaksud aku serius..serius beb !!*

so...nak tulis ape ea...tak de mende lah nak tulis..oow by the way..salah satu sebab aku clueless ialah..elaun aku tak masuk lagi..sedih pedih medih...!! shits semua ada..! oow aku dapat 'luahan hati'' dari my old classmate..high school classmate...u know ! susah tahu kit nak terima walau macam mane hensem pun laki tu..kalau hati tak cinta tak suka...tak kan dapat jugak ~~ i mean..i'm 21 this year..belom rasmi lagi but i'm still growing older...umoq sekarang nie dah tak main cinta monyet dok pakat terime je mane-mane laki yang dok luah isi hati 'aku suka hang' 'aku cinta hang' 'aku sangap sanggup renangi lautan api demi hang' come on bro ! be more mature..yes i love being childish infact my sis and bro lagi mature dari aku..but in some part i need to think like adult...this is my future i'm talking about..i'm just tired on relay yang tak kekal lame hanya kerana perasaan nak couple sebab nak ikut kawan or kalau tak couple kira KUNO..that's to childish okay..and i'm not like that ! and the conclusion is i dont like you anymore even though i use to like you but tu semua dah lame..zaman 'pra-sejarah' aku dulu...so better forget about it okay..!! *aku serius*

okayy tu jea karangan pendek melebihi 180 patah perkataan maybe dari aku..sorry kalau entry nie nampak macam sesi meluahkan perasaan dekat counselor macam kat sekolah menengah dulu-dulu..padahal memang pun hik hok ^_^'

k bye..thanks for eading  okay keyboard carik gado...hari tu mesin printr hari nie keyboard..aku nak buat royal rumble dengan keyboard nie...siape nak tengok sila kan...bubye !

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin