Friday, February 1, 2013

#25 Segmen : + Follower 2013

yooo !! whats to the up...i'm ur DJ today will bring you a brand new song fro Teen Top yall..apakah semua ini (--,)...by the way hari ini cuti uolls...since aku menetap di W.P Putrajaya..yah !! 10 years peeps..lama kan ?? muahaha !!

uolls nampak tajuk kat atas tu...nampak tak ha..ha.. o.O

yup segmen baru lagi...muehehe...lately aku sangat lah rajin join segmen..ha ha ha ! okay tak lawak...

click banner kalau uolls pun neomu-neomu-neomu nak join !
*neomu - sangat in korean*

yang best nye segmen nie tak de tarikh tutup guwa cakap lu !! gempak tak gempak ! most follower kalau buat segmen or GA mesti tarul itu tarikh tutup + taruk link banyak-2 supaya kita like and follow..problem nye tumblr pun ada..sayang..kak Eyla nie tak tumblr macam mane nak join GA tu...

okay malas nak membebel..di sini aku mahu kasi highlight...aku belom like FP awak ye..but bile aku dah sampai rumah..dengan sepantas kilat aku rampas laptop dari Incik Kamal semata-mata nak like FP awak je..tunggu ye sayang.. ! ^^''

current follower : baru 12 peeps yang cantik dan kacak
blog status : baru 3 tahun..errr NEWBIE lah kot

okay settle..dah boleh sambung makan kacang...bye uolls...

p/s: err...aku baru teringat...aku lupe nak buat video entry !! demmit !

8 comments:

  1. Senarai peserta sudah siap , Mari kita tengok , Anda di senior section or Newbie section . Hehehe , Alang-2 tu promotee la sekali ye . XD

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-segmen-followers-2013.html

    ReplyDelete
  2. Done follow u :)Thanx 4 following me..

    ReplyDelete
  3. Salam alaykum=)

    Followed! Tengok saya pula =D

    http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/02/segmen-follower-2013-by-yaya-nha.html

    ReplyDelete
  4. PERHATIAN . ADA UPDATE YG GEMPAK , SILA KE BLOG YAYA UNTK MAKLUMAT .
    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  5. Join sama =)
    http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/02/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama .
    done follow :D

    http://fadzlun.blogspot.com/2013/02/segmen-followers-2013-by-yaya-nha.html

    like my Fanpage toO :)

    ReplyDelete

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin