Friday, February 1, 2013

#26 SEGMEN JOM FOLLOW BY HOT MASA KINI

yes ! i'm back lepas buat entry beberapa minute lepas ! muehehe

weyh ! aku nak ajak uolls join segmen nie je...so sila join yek yek !

cam biase uolls sila click banner for join okay yayang !

err...aku rase mesti uolls mesti terfikir...

''weyh fomfuan dah-dah lah tu join segmen penat aku nengok...''

 jawapan aku...suke hati lah...blog aku bukan blog kau..lahabau !! muehehehe !!

okay aku dah penat naip...rehat sat..kali nie aku nak pergi buat meggi pulak..orang bujang lah kata kan :DDD

3 comments:

  1. Nak komen, tapi sumenye segmen. Update la something, sis. Ada gak benda nak baca bila datang sini :D

    ReplyDelete
  2. haha ! ye baik...malam nie bersamaan 2 february saya akan cuba buat satu entry-bukan-segmen ye !! haha maaf-maaf !! (^^)

    ReplyDelete
  3. haha ! ye baik...malam nie bersamaan 2 february saya akan cuba buat satu entry-bukan-segmen ye !! haha maaf-maaf !! (^^)

    ReplyDelete

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin