Saturday, February 2, 2013

#27 Terima Kasih :D

yohoooo !! saya kembali dengan ceria-meria-teria*apa benda tu* ehem...ooww entry kali nie tidak lah dihapdate hanya kerana segmen...yes ! aku tak buat entry segmen kali nie...thanx to....*drum please*

*err uolls nampak tak apa yang aku cuba sampai kan nie !! *

thanx yayang coz sudi bagi teguran...saya akan kurang kan diri meng'join' segmen-2 bagai nie...GOMAWO !!

dan...yayang yaya_NHA coz letak saya sebagai senior blogger...saya sebagai senior blogger...tak sangka pulak...hikhok...anda memang cantek, baik, comel, cute ! *kipas baik punya*

apa lagi nak kasi tahu ek..oww sesiapa yang free besok ! nak ajak berjimba keluar lepak sekali...boring woo lepak rumah hari-hari..boleh bagi gila !! muehehehe ! bukan apa ! bagi erat kan silaturrahim antara sesama islan *alasan cabuk*

oow....my lil bro and my lil sis had this conversation where my lil bro buat typo yang paling tak boleh blah...

mad : ain...ain try skype dengan dgn A-bukan-nama-sebenaq blurring tak...? ala sangkut-sangkut tak..?
ain : err...blur apa nye..webcam crystal clear nie bro....
papa : blurry or buffering..which one is it...
mad : . . . . .? okay buffering...
ain : cett...bakal dokter buat silap !!
after 5 minute !

aku : hahaha ape daaaa ! dokter buat typo !
ain, mad, papa : (. . . . . . )

err salah ke saya nak berlagak comey sikit..dengki ! (--,)

apa-apa hal pun...aku nak ucap banyak-banyak terima kasih kat mereka yang sudi follow aku...GOMAWO ~~ ooww aku nak bagi Give Away lah...tapi hanya seorang je yang dapat...siapa akan dapat and apa hadiah nye...jeng..jeng..jeng ! it's a secret...on my next entry okay uollss....

okay..nak pergi sambung nengok Schook *apa itu schook* School 2013..jangan kacau ! lagi sekali...GOMAWO uollss !

p/s: oow baru aku perasan..aku tak mencarot dalam entry nie...sopan nye aku hari nie (^_^)

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin