Sunday, February 3, 2013

#28 Selca...? APAKAH ?! [ENTRY BERGAMBAR]

yahoooo ~ it's sunday peeps...and tomorrow is the day that most of us hate...it's MONDAY uolls...wah ! APAKAH...okay nonsense ! oow kalau uolls tengok MELODI or PROPAGANZA...MAIN STORY uolls...Liyana Jasmay dah kahwin...wah..! wah ! tahniah..tahniah...! moga ber bahagia ke anak cucu...

fullstop ini bukan blog gossip..ini blog talking nonsense...so only NONSENSE topic will be discuss here ! understood ! err ape benda yang aku cuba sampai kan nie...macam tak berape nak sampai je...papehal pun..as uolls can see my title post...aku pun tak tahu ape benda nak di tulis..so i decide nak tempek je gambaw Selca aku tadi...!

sila lah kutuk gambaw-gambaw kat bawah nie..comment like ''santek...'' ''somel..'' ''cute...'' ''malaysia next top model..''  better uolls jauh kan pointer mouse uolls dengan butang comment...aku akan anggap uolls tak jujur dengan aku..sila lah jujur dengan diri sendiri uolls...berape kali aku nak kasi advise...setakat comment...''gemok...'' ''muka cam hampas kelapa...'' aku tak ambil port lah..ek eleh..! small the pieces ja pun !! *ayat retis cam gampang*

sebagai intro...here i'll present my first photo !!

meet Puan Ayu..my beautiful mom ! gambaw nie di snap oleh aku lah siapa lagi mamarazi dalam rumah tu..muahaha ! she suddenly came to me and ask me to snap her photo...! 

wadefak !!! mulut itik apakah itu ?!

nampak tak ?! pipi tersembul keluaq ! tembam ouh aku sekarang ! (=.=) 

 erk...! any comment..? guys !

 okay now aku betol-2 kena carik orang yang boleh tolong aku bakaq semua lemak-2 yg ada !! demmit that lemak !
 
erk ! ini...ini...ini semua poyooooo !!

krikk...krikkk...~ 

do you have any problem with me women ?!

mata aku non-edited ouh..ori tanpa bahan pengawet !

 close up picx again peeps...!



okay last 2 photos...any comment ?? please dont !!

orait...done ! siap satu entry ! senang habis cerita..cerita panjang lebaq bukan hangpa suka pun..so aku kasi taruk beberapa gambaq untuk tantapan anda semua...till next time..ciow !

p/s : aku nak join 1M4U..sesiapa nak follow..ala jom lah...kan lagi meriah kalau ada..beberapa orang blogger yang santek, yang handsome, yang cute join 1M4U nie kan ? boleh kasi promote benda nie...! :)

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin