Thursday, February 7, 2013

#32 "Segmen Hari Kekasih & Intai Blog Saya by Naomei83"

anyeonghaseyo...gila bajet korean girl doh aku...

okay staright to the point..malas nak buat intor panjang coz nak keja masa..kerana..sat lagi kalau si S mai di kasi benjol kepala aku susah gak kan..

okay..aku nak join satu segmen nie...this is her first segmen uolls..wah ! daebak ! baru buat blog tapi dah ada segmen..while aku pulak lain cerita puhaha ! aku sangat busy this month..nak kena siap kan report latihan industri...omaigash ! omaigash !

okay here's the banner..click on it if u wanted to join...please do join...supoort other's segment...wah dah boleh buat slogan...puhehehe !



err so akhir cerita...''SELAMAT MENYAMBUT HARI KEKASIH UOLLS''

okay next entry insyaallah aku akan ce citer pasal hari kekasih aku pulak okay bebeh  >.< *wahoooo~ rasa comey pulak buat sign macam nie*

p/s: abang long dah datang...log out..log out !!

4 comments:

  1. Thank join segmen akak...akak pun baru nak jinak-jinak dunia blog nie..hihi..

    ReplyDelete
  2. haha sama-sama..tak de hal lah.. :)

    ReplyDelete

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin