Thursday, February 7, 2013

#33 Next Shopping Place - VeyLawa

assalamualaikum...yes second entry of the day since abang long sudah gerak pergi melantak...>.<

okay..for those yang very the minat shopping online instead of shopping at shopping complex...aku ada new suggestion..actually aku dapat info nie pun dari -

Anamarzablog.com


the new online shopping is (drum)


taraaa !! macam biase click gambar then uolls boleh staright pergi blog dia...

oww here is another place that uolls should go...


INSTAGRAM : @yuyuaziz or hashtag #verylawa (kebiasaannya pihak VeryLawa akan update dekat instagram terlebih dahulu then baru update dekat blog or fb)

aku dah pergi check it out the blog..omaigash very the lawa collections dia..aku habaq hang...macam aku dah jatuh cinta kali kedua..*gebang*

okay..that's all..sorry tak dapat provide gambaq..nanti aku akan hapdate from time to time..sekarang tengah lunch time..so better jangan kacau aku nak makan..okay..bubye !

2 comments:

  1. Alaaa so sweet of u syakila! :) check out blog baru launch promo birthday kt blog., TQVM dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ! sweet ke ? terima kasih-2...blog baru ? orait !!

      Delete

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin