Friday, February 8, 2013

#34 Doodles Pertama Saya !!

anyeonghaseyo !! good morning guys...ha ! what a lovely Friday ! oow by the way..since chinese people akan celebrate their chinese new year..aku pun ambil kesempatan..COOOOTIIIII ! hari nie...yeah..yeah..aku memang pandai ambil kesempatan time-time macam nie..oow oleh kerana chinese new year hari ahad nie so..kami akan dapat cuti ganti sampai hari selasa..by mean orang biase akan cooootiii 4 hari..sabtu,ahad,isnin dan selasa...dan bagi orang yang 'kurang normal' macam aku akan cooottiiii 5 hari bermula hari ni...wah..wah !!

oow saya baru dapat banner saya...santek bukan ?? thanx to Miss Ary coz bersusah payah membuat untuk saya si pemalas nie...!! arigatou ! gomawo..!

okay terus kepada tajuk entry..saya baru belajar buat doodle...*terdapat penggunaan SAYA disana..erk !! (--,)* kalau sesiape yang mahir sila lah bagi saya tunjuk dan ajar ye !! 




antara dua doodles nie..saya suka tengok yang warne pink tu..hakhak ! comey lah pulak..maaf sotong oren..tiada diskriminasi disini okeh yayang !

p/s : next time aku nak buat menatang lain pulak..penuh file aku gambaq sotong ja..dah kenape (-.-')




No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin