Tuesday, February 12, 2013

#36 I Love Capture Useless Photos !

ye ! another entry but don't worry...bukan entry lyric lagu..lagi....but today still are boring day..ever...!!

erk.! sedang aku 'mengemas' folder-folder dan file-file dalam laptop nie..baru aku sedar...'bersepah' laptop aku dengan gambar and lagu-lagu yang langsung tak tersusun..sangat lah pemalas...! tak problem nye yang guna laptop ni bukan aku sorang...ramai lagi yang guna but tak de sorang pun nak tolong aku kemas gambar-gambar and lagu-lagu dalam laptop ni...! okay ! aku nak letak password kat laptop nie..denda ! coz tak tolong aku kemas barang dalam laptop nie..muktamad !

okay sedang aku mengemas..tibe-tibe aku terjumpa beberapa keping gambar yang aku ambil...and bila di fikir balik..macam useless, tak munasabah and so unrelevant ! dah kenapa aku ambil gambar-gambar tu semua at the first place..dunno !











this is sort of useless photo too !!
today entry....the end......!

No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin