Wednesday, February 20, 2013

#43 Terajang Ibu ?

salam..sekejap je dah hari rabu kan ? pejam celik, pejam celik, next week aku dah habis Latihan Industri...

okay habis intro !

nie ha..aku nak cer cerita...aku dapat info nie pun dari Blog Hazrey ! terima kasih for that info..nak tahu pemenda ? ni ha benda nye !

nampak ? aku dah kasi large itu keratan akhbar, kalau hang dok kalut tak nampak..meh sini aku kasi tolong !

banyak handsome ! kerja tak nak but kahwin nak ? agak-agak lah der ! kesian mak hang ! agak-agak nya bila dah kahwin bini hang pun hang kasi tibai gara-gara takde duit ! bak kata encik hazrey, anda patut direjam sampai mati !! and bak kata aku, hang patut digantung sampai mati !! bagi aku anak macam nie layak di panggil 'sampah'

astaghfirullal'azim !! maaf ! maaf !


No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin