Thursday, March 7, 2013

#49 Added Me ? What The....

assalamualaikum..wehoo ~ long time not updating this blog..since i do lack of ideas for this few days..don't know why...but today i'm back...

*blur*

okay..just nak share with uolls something...





kadang-kadang aku tertanya-tanya bila masa aku join banyak sangat group nie..well aku rasa uolls mesti boleh nampak yang mane satu group yang aku selalu buka kan ??? and yang selebihnya aku tak pernah buka langsung..kenape ? sebab thanks to someone yang pandai-pandai add aku jadi member group tersebut..well...bukan nak cakap aku ni bajet hotstuff bagai..but...it's so annoying..just annoying okay...

kadang-kadang group yang deyolls add aku tu tempat bebudak high school carik jodoh...i mean kalau aku bukak pun bukan boleh jamin aku dapat kenal pakwe sorang dua pun kan ? semua nya taraf adik-adik aku je...oow ya ! sometime ada lah jugak budak high school IM FB aku...and the dialog lebih kurang macam kat bawah nie...

budak : hye boleh kenal...
aku : err..depends...
budak : KAU...kawan ain ea...
aku : (dalam hati) cantik gila bahasa....
aku : ha..? kenape tanya...?
budak : sajew coz aku selalu nampak kau lepak dengan ain...aku kawan sch dia
aku : yeke ? 
budak : a'ah..ari 2 kt alamanda...nak no boleh..mn la tau boleh mcj or col...
aku : err..sorry lah dik..akak tak layan budak kecik..btw aku akak ain...so better jaga sikit bahasa tu...
budak : (offline)

terus offline beb...esok nye aku try cari name budak tu...dah takde dalam friend list aku...and aku rasa dia dah already block aku lah..oow well...takpe lah...putrajaya nie kecik je...soon or later..aku still kena pergi sekolah adik aku ambil report card...so tak boleh lari mana lah kan ??

huh ~ budak-budak nak buat lagu mana lagi....

okay see you soon..anyeong !

2 comments:

  1. experience juga masalah macam ni...orang suka2 jer add dalam group yang kita x berminat nak bergiat active...

    ReplyDelete
  2. kan ? then buat penuh notification kita je dengan comment-2 dorang..belum termasuk nama di-tag lagi...(-.-')

    ReplyDelete

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin