Saturday, March 9, 2013

#50 Harga Blog Anda !!

assalamualaikum...selamat pagi..pampers !! *okay tibe-tibe*

sedang aku meng'scroll' tengok cerita-cerita best dekat dashboard aku, tetibe aku ternampak satu entry dari kak Nao Mei *click link untuk pergi ke blog dia ya uolls* pasal harga sebuah blog...

ya...maksud yang tersirat disini ialah..blog yang uolls sayang tu ada harga nya tersendiri....macam blog aku..harga nya ialah RM 1,263.30..wehoo~ siap ade sen sen lagi mueheheh !!

and u know what..my reaction is ''what...?? puhahaha bapak mahal..is not like my blog been read by thousands of peep....omo~ '' okay lebih kurang macam tu lah kan ! and then i ternampak satu ayat dekat bizinformation.com.my *click link kalau nak tahu harga blog anda* kecik je tulisan tu...menyatakan...''estimated figure only...'' 

oow okay..it's just estimated figure, not the real one...so disebalik kebanggaan bila dinyatakan harga blog aku mahal, terselit juga rasa tak berapa nak bangga bila tahu ia nya hanyalah estimated figure sahaja...

oow well..whatever it is....thanks for such a great info !!

p/s : offline due to hungriness *betol ke tak ejaan, sila perbetulkan nya sendiri* i'm out !


2 comments:

  1. hahaha...tak sangka belog kita pun ada harga kan dear..hihi...tu lah cik akak pun ketawa berbahak-bahak...bila belog ade harga...hihi....wah dear belog mahal lagi dari kak omei..hihi..tahniah...mesti belog lama dari cik akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe !! sama lah kita..tak sangka kan ??

      lama x lama jugak lah kak...dalam 2010 atau 2011 camtu but 2012 baru active :)

      Delete

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin