Saturday, March 16, 2013

#51 Presentation Over ! PART 1

assalamualaikum...

sambil-2 tengok ulangan anime Fairy Tail season 3 on Animax...tetibe terdetik nak update blog setelah sekian lama ia di abaikan kerana lack of idea plus my nervousness for my presentation yesterday...

okay..about my 'journey' toward my precious LI presentation..kami..i mean my mom and I bertolak dari Putrajaya on 14 March (thursday) bcoz of my presentation are on 15 March, 10.30 am..so kalau nak naik bus pada hari sama presentation, sure tak sempat..well, atleast itu apa yang aku fikir..uollz pernah dengar tak orang tua-2 cakap.. ''cakap ibu tak pernah salah..'' okay..macam nie...my mom thinks that, kalau kami bertolak pada hari sama presentation, kami masih sempat nak kejar presentation, however, aku pulak fikir sebalik nya with some relevant reason, which is..ticket bus pergi Melaka paling awal pada jam 8 am so lebih kurang pukul 11 am baru sampai Melaka Sentral lah kire nye...so aku takut we couldn't make it on time..oleh sebab alasan aku tu, my mom sacrifice to accompany me pergi balik Melaka...

so sampai je Melaka pukul 4.30 pm macam tu, kiteorang terus je pergi carik Hotel, hotel budget je, bukan ape...jimat sikit duit ye tak ? bukan nak stay 3 hari 3 malam pun, sehari je..so we searched for the Budget Hotel around Melaka Raya, coz kiteorang dengar cerita area situ banyak Hotel Budget...we found one, near Dataran Pahlawan...okay, mesti uollz fikir, hotel budget near Melaka Raya tak selamat rite..rite ? well, tak jugak since kawasan tu berhampiran dengan Dataran Pahlawan and also near with jalan raya, so tak de lah bahaya sangat, and on my opinion bilik yg kami pilih tu selasa and sesuai untuk kami except for bilik tu tak de tingkap..

okay skip bab komen-komen keadaan Hotel and kawasan tu, yang paling penting aku dapat pergi dedate setelah 3 months tak jumpa...muehehehe....*gatal* okay it was fun that night however, tak dapat nak tangkap gambar together-together with him since gelap time tu, well bukan tak nak guna camera flash or what, it just, gambar tu akan jadik sangat lah tak lawak...

err...okay..entry akan bersambung next time, since aku nak tengok Let's Go Dream Team....bye...

to be continued...........



No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin