Sunday, March 17, 2013

#52 Presentation Over ! Part 2

assalamualaikum...

entry sambungan dari yang lepas, dimana aku tak payah buat sambungan pun takpe coz tak de siape nak tahu pun kisah aku ! no ! ini bukan ayat touching, ini realiti. FULLSTOP !

besok nye, kiteorang dah gerak dari Hotel pergi Melaka Sentral awal pagi lagi, lebih kurang pukul 7 am then ambil bus dari Melaka Sentral ke ayer molek pukul 8 am then sampai kolej pukul 9, 1 jam perjalanan. percaya tak percaya memang satu jam pun coz kolej aku terletak kat tengah-tengah HUTAN *bagi sesiapa yang tak tahu* 

presentation pukul 10.30 am, so sampai je kolej kiteorang pergi sarapan sikit, dimana bagi aku makanan yang aku makan langsung tak menggambarkan makanan untuk SARAPAN. kenapa aku cakap macam tu ? kerana aku makan NASI AYAM as my breakfast. Seriously.

pukul 10.30 am naik pergi bilik LI advisor aku, tengok semua student under lecturer aku dah ada and yang paling penting ialah AKU YANG PALING LAST and that lecturer dah habis interbiu sorang student, demmit ! pantas dan efficient pulak deyollz hari tu !! ON TIME !! tak pernah aku tengok student batch aku sampai ON TIME samada ke class, ke perhimpunan rasmi mahupun tak rasmi..

tak yg jadi problem nya sekarang, kenapa aku dok beria-ia tulis ayat skema sekarang ni !!!

*sigh* overall, presentation semua okay and aku target dapat B..kenape bukan A ? ini kerana aku gagap time buat presentation, thanks to my sense of nervousness ! aku kalau nervous sangat, bahasa mat salleh aku confirm akan berterabur berlari-lari anak dalam bilik presentation tu..

so presentation aku habis lambat sikit dari yg aku jangka since ada sorang student tu buat presentation sampai 45 minutes, thanks to him, my presentation di pendek kan jadi 10 minutes..(-.-)

tu je kot nak cerita..tak de apa-apa menarik pun kan ?? so kepada uollz nak buat practikal nanti make sure uollz pilih company yg betul coz nanti senang uollz nak buat report and presentation in future...

that's all from me..k bye !




No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin