Tuesday, May 28, 2013

#61 HAPPY TUESDAY :D

yeah ! assalamualaikum....happy tuesday guys and also good afternoon *i guess*

after a while aku meninggalkan activity blogging demi mencari rezeki yang halal bagi sesuap nasik *POYO*

as uolls now...eh wait ! aku ada bagitau tak pasai tempat aku bekerja...well i work at GULYN ALAMANDA....well i guess sesiape nk tengok aku real life boleh la mai singgah minum teh or coffee dekat Gulyn.... :D

so di sebabkan busy dengan kerja yg memerlukan aku bekerja everyday except Tuesday and of course tuesday adalah hari untuk aku take a rest....aku tak de mase nk update blog....gitu la ceghite nye yew...:D

''so kenape aku tak update blog time aku cuti....?''  well ofcourse aku busy jugak....ade je hal yg nk dibuat bile time cuti..macam last week....my colleague ajak pergi KENANGA...teman dia beli baju kurung untuk kenduri kawen sedara dia....so mase untuk aku rehat pun tak dak apatah untuk update blog...MEMANG TAK LA KAN...?

Kak Aishah call me "Gulyn Artist" since i love to lip sync when they play the music ^^'

this is what i bought when i got my first commision...oow by the way..other reason why i bought this is...coz BODY SHOP BUAT SALES 70% gagagaga !

this is me...selfca...and ofcourse....perasan !

again selfca :D gagagaga !

well sejak-2 kerja jadik salesgirl ni...kecantikan muka haruslah dijaga kaaannnn ?? ETUDE HOUSE BEB !


ooww by the way...i'm using blackberry right now so if u guys have anything to ask me personally can just BBMe :) *ahaha poyo cam ramai readers kaaaannnn ~~ * whatever it is ape gune pakai bb kalau x socialize kan ?? so you too can share ur bb pin with me :)

or u guys also can follow my twitter account.....:)
@eyla_kbaharin

sekian :)

terima kasih ...


No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin