Sunday, September 8, 2013

#68 Now I am UBIZZIAN !

assalamualaikum....good morning everybody....happy sunday ! have u take your breakfast....?? no ?? then u should take ur breakfast because breakfast is important....! kalau tak nak makan berat-berat pun...a pack of chipsmore should be enouh right....? right ?

ehem ! sebelum aku bukak pape cerita, i wanted to apologized...i been so busy lately with all semester registration, subject registration,  transfer credit bla bla bla.....whatever it is....i am busy....

okay.. ! 1 september 2013...tarikh keramat bagi seorang anak muda...tarikh dimana beliau dia di sah kan bergelar degree student....itu bukan masalah nya...the problem is kenape aku beria-ia guna bahasa baku...cliche gila !

oh well....ape2 hal pun now i am UBIZZIAN...atau dalam bahasa scientific nya UNIKL BUSINESS SCHOOL STUDENT...yeah..uollz can meet me at Yayasan Selangor everyday or maybe sometime i'll be at UNIKL CITY CAMPUS starting tomorrow...so far my class schedule aren't so pack so setakat nak ajak hang out sekali sekala tu boleh lah kot...gagagaga ! so those who knows me and do read my blog...don't be shy...uolls can tegur je iolls sebab iolls tak makan orang :D *statement bajet retis kau tahu....*

well..so far my life kat sini tak de lah teruk or tak de la ohsem sangat..just okay..maybe aku dah biase tinggal asrama for 3 years when i was at KPM AYER MOLEK, MELAKA...or it's just me who heartless because dapat study kat UNIBIS..so setakat nak balik rumah tu...sejam pun boleh sampai jika aku naik train...*berlagak gila ayat...*

tipu lah aku kata awal-awal masuk tak de masalah langsung...yes there are some minor problem occur during our registration day and on "MINGGU SILATURRAHIM" but i did take it as minor problem from the management since intake batch aku adalah yang paling ramai...so since UNIBIS is the 'youngest' among the others UNIKL campus...so i think management of UNIBIS and also OC *orientation commitee* had done a very good job to handle us yang dekat 800 orang ni....*applause applause* bukan nak bodek or kipas sampai dorang boleh terbang ! *cliche gila ayat aku* tapi that is the facts that can't be hidden....seriously...seriously....

well whatever it is....buat masa sekarang ni i'm having fun staying here with my new friends and some of them are from KPM AYER MOLEK...shittss -,- ! so when i'm having fun please i'm begging you don't spoil it or maybe aku akan campak uolls kat landasan train yg berdekatan...okay jokes !! haha

so kepada my readers *kalau ade* yang study dekat dengan area Yayaasan Selangor or study satu campus dengan aku..anyeong !! haha !

tu je dari aku....have fun and assalamualaikum...:)

poyo gila kot !! =,=

with my sis..sampai hari ni aku still clueless....kenape la budak tu nganga mulut...-.-'

during hostel registration...







1 comment:

  1. assalam sis, saya nak tanya, budak account and bisnes finance lain tempat belajar ke? hostel macam mana erk? jauh x dari campus?

    ReplyDelete

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin