Thursday, December 12, 2013

#74 Bila Bosan Dalam Kelas...Result nya ? (7 Gambar)

assalamualaikum....sekian saje intro sy...

okay..oleh disebabkan aku tak pergi kelas hari ni due to some problem such as touching loan mara aku tak masuk lagi but friends punya dah masuk, tak siap kerja dan juga malas...ape nak jadik la *gelengkepala* aku decide nak update blog post..yeay...! thats the thing..but the other thing is...aku tak ade idea sebenar nya....what the....~~ dan disebabkan kekurangan idea..so aku decide nak taruk beberapa gambor yg recently aku letak kat insta....yeeesss ~~~~ sesaje nak share....

enjoy okay muchos ???
ooww btw..in case sape-sape tak tau my ig....just click on the picta and you'll straiiiiggghhhttt away go to my ig... :D lg satu ig sy tak ramai follower..so..abaikan je part tu okay..i'm not that famous...gahhhh ~~




meet nursyuaida, one year older that me...however, nak panggil dia kakak..adalah satu benda yang amat berat sekali....

new looks...my mosquito look....i used mosquito as my sources..aha ! tak de keje amek menatang tu jadik contoh....

meet the three ladies, not available due to some specific reason and uolls know that...however, we still not marry..bak kata aida...''lagi 3 tahun....'' 

muka seposen...blur...sebab..kelas malam..and most important is...we got our research presentation that nite..sampai sekarang nervous preseentation tak habis lagi....

kelas Management Accounting semalam...hahaha sorry Ada...jokes only...and i love you haha :D

and last....this is me...yeah...so...emm....tu je kot hehehe 


that's all from me...need to finish up my research report...till next time...bubye then.... :)




No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin