Thursday, February 27, 2014

#001 - NEWBIE !!

assalamualaikum.....hye chuolls....rindu my blog so mucho.... ya allah...lame sangat tak bukak and update blog ni,,, disebabkan terlalu busy dengan study (i'm already in semester 4 chuolls...yepaaa !) semua benda aku abaikan even my health are unstable..kejap okay..kejap tak ! and suprisingly this is the first post for this YEAR !...ya allah..teruk betul kan perangai....hope belum terlambat nak wish HAPPY NEW YEAR...baru bulan dua beb...ceettt !

okay..okay...macam biase...nampak title kat atas...apakah ?? kenapakah newbie ? the answer is.....i just open my own instashop..yeay !!! but i'm just a dropshipper....dropshipper tu ape ??? i'm just promoting and taking orders from customers on behalf of my supplier...my supplier will send the item to u... paham tak ? paham x ?? paham tak pe...tak paham...buat buat lah paham okay chuolls...


okay..jap nak printscreen...
http://instagram.com/es_instacloset


haaa ~~ tu lah dia...yang atas tu..khas untuk IG user...chuolls boleh pergi kat situ..*tekan gambor untuk ke instashop u* dan yang bawah tu khas untuk FB user...tapi chuolls...if chuolls dah buat order melalui IG..tak perlu lah buat order kat FB..its okay...iolls akan balas whatsapp or wechat or FB chat dengan segera...


well ape yg iolls jual ???

antara nya ialah RADIGLOW, DOUBLE STEM CELL, GLUTA O OVER WHITE BY OP SODA, LOTION GLUTA OVER WHITE BY OP SODA, SNAIL WHITE, WIDE SHAWL, MAXI DRESSES, BLOUSESS...ORIGINAL RAYBAN...AND MUCH MOOOORREE....

note that...all item are original item but yet are selling below market price :) dun worry okay :)

especially RAYBAN and MAXI DRESSES.... :)

tapi kan i nak buat extra promote kat RADI GLOW and SNAIL WHITE....

RADIGLOW - i'm selling it for only RM 160 (include postage except SS - RM 5)
details bout RADIGLOW ?

Radiglow ni senang...pasaipa ? Pasai dia berbentuk tablet yg chewable...yes chewable...hangpa dok ngap ja then makan macam gula gula biase...easy right ? So bagi sesiap yg tak de mase or busy bak kata omputih...boleh lah makan #radiglow ni......... 

Apa kebaikan nya ? 
- bantu cantik, menghaluskam dan menganjalkan kulit 
- merawat masalah jerawat,jeragat n etc
 - baik untuk penglihatan, kuku, rambut, dan juga gigi 
- antioksidan semulajadi (lebih power dr vitamin E) 
-menghindar dan cegah sakit kronik spt kanser, alzheimer, parkinsor , diabetis, n sakit jantung - mengecilkan pori pori kulit 
-l indungi dari sinaran uv
 - TINGKATKAN IMUNISASI BADAN.
 -MAK MAK YG TGH MENGANDUNG ATAU YANG TGK SUSU KAN BABY BOLE CONSUME NI..KENAPE ? SBB BAHAN2 DLM RADIGLOW NI MENGANDUNGI SEMUA KEPERLUAN BADAN DAN JUGAK KECANTIKAN .

SNAIL WHITE - RM 145 also include postage except SS - RM 5)

details pasai SNAIL WHITE ?

WHY MUST CHUOLLS BUY THIS SNAIL WHITE CREAM ?
 - for healthy skin, brightness and firmness 
- acne scar, strecth mark and rashes will be reduces - smoother softer skin 
-control oil on facial skin 
- rehydrating he dry skin 
- refude irritation due to sunlight and smokes 
- younger and healthier skin and ur wrinkles will be decreased ,

ahaaaaa ~~ so tunggu pa lagi ..... pm me laju laju....

to make orders...pm me add wechat : eylasyakila...or chuolls can simply go to my IG - es_instacloset or FB page - es_instacloset OFFICIAL to make an order or for further information....or chuolls boleh lah letak alamat IG or FB chuolls kat my comment and i'll follow and invite chuolls later :)

it's ur choice :)



p/s : patut kah aku letak semua product2 kat sini or buat blogshop...i dont know....depends on the demands i think :)



No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin