Friday, May 16, 2014

#003 - pemalas !

Assalamualaikum....




hye chuollssssss....... Sebelum iolls nak start dengan bebelan kosong kosng giteww...meh la iolls nak belanje satu gambaq ni....








Nampak sedap kan ? Sila lah terliur....baru fair...mane boleh kalau admin soghang je yg terliuq...oghang lain tak.... Baru adil saksama...



Okay enough....

Lame tak dengaq ceghita..... Apa habaq ! Okay ni post ketiga tahun ni...yassssss post ketiga habaq hang...punya pemalas.... Bukan ape...busy dengan assignment yang last minit baru nak buat..exam, test, quiz...nak layan manusia manusia sekeliling lagi...yass...nampak senang... Tapi ia nya memerlukan tenaga yang banyak untuk memuaskan hati manusia manusia ini... Aarrhhhh wadefak ! Beria iolls ceghita bukan oghang nengok pun....


Ooww...iolls baru je buat Vine...nak merepek ape pun tak tau dalam tu....nak tulis blog pun 3bulan sekali ni kan nak buat video pendek 6 saat...entah lah..... Walaupun 6 saat..nampak simple..kalau nak buat video tu asyik tak jadik je.....buat lagi sekali sampai pat lima nam kali...total semua time tu boleh jadi satu jam uhh.... Dasyat.... So sesape yang tergerak hati boleh lah follow.... Vine : eyla baharin, instagram : eylabaharin / belleamoure_closet (my instashop)


Ape lagi eh ? Isi off topic which is i think my lecturer keep telling me to make sure not writing off topic...but..yasss i did..again and again.....so watever..

So iolss tak de ceghita nak ceghita lagi..tunggu lah iolls habih exam baru update yang best2..maybe my trip to meet mr boyot...maybe...kalau iolls teringat lah ye...


Sekian..thank you....assalamualaiku






No comments:

Post a Comment

latest news !
current kerjaya : mengacau orang & student practical

credit to

background : kemetot chomel
freebies : cikin